ABECEDA života

ABECEDA života

Anotace: A - je anděl co mě hlídá B - bolest, která dusí C - cedník(mé srdce)velká díra D -...

A - je anděl co mě hlídá
B - bolest, která dusí
C - cedník(mé srdce)velká díra
D - doufání, které zkusím.

E - euforie, které propadám
F - faleš, kterou jsem poznala
G - má vlastí galaxie, kterou nezvládám
H - hlad po štěstí, který bych zahnala.

I - injekce, pro povzbuzení
J - jaspis, který se v kámen mění
K - kabaret, který život ve hru mění
L - labyrint, z něhož cesty není.

M - med, který se kolem úst maže
N - nicota, která se vkrádá
O - opora, jak silné paže
P - prosba, ať všechno zvládám.

R - růže, vůně jež chci cítit
S - síla, kterou hledám
T - tempo, které nejde chytit
U - únava z které si sedám.

V - víra, v zítřky, které přichází
Z - zvědavost, co přinesou
zapomnění, které tiše odchází
začátky nové, které křivdy nenesou.
Autor Rozina, 04.06.2014
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Aiury, AndreaM, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

X ikskrát bych to změnit chtěla,
abych jak tvrdé Y nečuměla

Že takto vzdávat ti hold postačí,
když mé IQ na víc nestačí,

ač v abecedě život lehce dává lekce,
chladí, žhaví srdce, tvrdě i měkce,

tys duší líbeznou, skromnou,
necht tě laskavé vlny zahrnou

02.06.2018 22:30:03 | jatoberu

X ikskrát bych to změnit chtěla,
abych jak tvrdé Y nečuměla

02.06.2018 21:43:57 | jatoberu

Skvělý nápad! :) A moc hezké verše ... :)

04.06.2014 17:00:03 | Aiury

No, člověk nikdy neví co ho napadne a můza má hold mnoho podob, jinak moc děkuji :))

04.06.2014 17:03:50 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí