V nahém tvém stínu přistávám

V nahém tvém stínu přistávám

Anotace: přistavám

Věřím si a ještě se rozepíšu
naději slovu věřím
jsou ozvěny bez otisku
kdo uvěří
kde je?
naděje
bez křídel zlomená
i ozvěna
mlčí a volá si v tichu
ve spěchu
ozvěn se nepromění
tak se změní
slova spojená
tak ještě v oblaku
bez prachu spojená
že dál se objímá
v nahém stínu přistává.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.06.2014
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Pamína, hanele m., Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem od tebe leccos četl, a (omlouvám se) moc mne to neoslovilo.
Ale tohle...to jsem okomentovat musel:-)
Pěkný text. Povedl se ti. Chválím.
RM.

05.06.2014 22:46:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí