Když Bohem byl dav

Když Bohem byl dav

Anotace: (- Paranoik III. -)

Sbírka: Ponorka chorých

I malý zázrak se státi může,
když si k němu dav dopomůže.
Pokud se včas sjednotí,
třeba válku odvrátí.

Chce to jen nějaký nápad,
který by nás najednou napad.
V mysli rozšířil se jako vir,
do reality vryl by vír.


Je to však jen konspirace,
i když pochází z jednoho dna davu.
Zřeknout se ji nejde lehce,
když vnucuje se mi jak 'deja vu'.

Jako v kině do filmu se vžij,
emoční tě bací kyj...
Autor Dimitrij Francheskoli, 06.06.2014
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí