Múza v (na) tahu

Múza v (na) tahu

Anotace: starší...po dlouhé době...

S tužkou nad papírem
a hlavou v pejru
dochází mi inspirace.
Vzala si snad múza
dovolenou?
Možná chybí jen ta jiskra
co rozdmýchala by
mů tvůrčí oheň.
Připadám si jako
vyhasnutý krb.
Kousky vyhořelého dřeva
se tiše rozpadávají
na popel.
Až otevřeš okno
a zvedne se vítr,
vylétnou ven.

Vlastně taky toužím uletět.
Na křídlech vážky
do neznáma.

"Zlato,můžeš prosím otevřít okno?"

Studený vánek
otřel se mi
o nahé kotníky.
A nic...stále tu sedím
s hlavou v pejru...
Autor Písklátko, 07.06.2014
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také občas sedím nad papírem a škrtám a pořád to není ono.

04.08.2021 17:08:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí