Konec tvrdohlavé hlavy

Konec tvrdohlavé hlavy

Anotace: Tvrdohlav

Denně se plahočím od nikud do nikam,
život můj bezcenný bolestně přežívám.
Nářeky hlasů těch, kteří dál nemohou,
zašlápneš krouživě, jak vajgl pod nohou.

Denně se sebe ptám, proč pomoc nehledám,
proč v sobě samotném si jen tak uhnívám.
Odpovědí stejnou vždycky si odpovím,
vám to však lidi mdlí, vám to však nepovím.

Raději shniju jak jablko padané,
než bych si z vás lidi dělal své poddané.
Nejlépe sám vím, co mohu a nemohu,
už brzy se dostanu vám lidi pod nohu.

Zašlápni mě do země, jako to cigáro,
pod zemí budu mít pohodu leháro.
Nebude nikoho, kdo by mě zachránil,
Napište epitaf: JÁ JSEM SE UBRÁNIL!

Autor Percles, 08.06.2014
Přečteno 333x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku ti ten daktyl klouže, ale jinak dobrý :)

08.06.2014 08:22:43 | Lucid Alien Jeer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí