Pro ni

Pro ni

Anotace: Marcelce, která si tuhle básničku určitě zaslouží

Pro tu, kterou skutečně ráda mám,
i když ne zas tak dlouhý čas ji znám.
Pro tu, na které mi opravdu záleží,
a i ona mi nebesa k nohám položí.
Pro tu, pro niž spálím i mosty,
kvůli ní přemůžu nezvané hosty.
Pro tu, jež dává mi sílu přežít každý den,
kvůli ní připadá mi den jako krásný sen.
Pro tu, co i slovem dokáže pohladit,
proti každému záporu se dokáže ohradit.
Pro tu, jejíž oči jsou jak zářivé kamínky,
k ní vždycky budou bloudit moje vzpomínky.
Pro tu, jejíž jméno začíná na krásné "eM",
pro Marcelku, pro ni tu každý den jsem.
Autor petulkak, 27.01.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré mít skutečné přátelé, o které se člověk může doopravdy opřít.

27.01.2007 16:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí