Palčivá

Palčivá

Anotace: Každá sloka trochu jiná

Na patře pocit palčivosti
ta trpkost chuti žárlivosti,
která pramení jen z popuzení,
je pro mě hrozbou?
Tak je, či není?

Můžu věřit tisícům,
snad milionům sladkých slov,
co skrytá jsou pod lesklou střechou,
čeká mě v domě bezpečí
či je to jen ztrouchnivělý krov?

Jsem na křižovatce
vždy nastává bod zlomu
když na míle jsme od sebe vzdálení,
já jsem ta alej lip, co přivádí tě domů
a ty mých smyslů mámení.

Zkrátka
chtěla bych vidět do nitra tvojí duše
a poznat co tu mojí utěší,
chtěla bych být sečtělá
najít moudro v linkách tuše,
znát odpověď
a teplo přístřeší.
Autor Annie the wolf, 09.06.2014
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Metal Lady, Pamína, kudlankaW, Robin Marnolli, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za poslední sloku t i p

09.06.2014 22:54:56 | kudlankaW

tak nějak zdravě...

09.06.2014 22:42:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí