Jsem, ale ne moc ok

Jsem, ale ne moc ok

Anotace: ...

  

   Daroval jsi mi

   růži

   - tu nejkrásnější

   ze všech,

   protože byla

   pro mě.

 

   Teď tu uvadá,

   tak,

   jako štěstí

   upadá

   v zapomnění.

 

   Řekla jsem, že

   jsem nešťastná,

   a prý

   se z toho vyspím.

 

   Noc ale nemění

   smutek v radost.

   A mrtvé kytky

   nemohou kvést,

 

   A já už nemůžu

   snést,

   že jsem i ve tvé

   přítomnosti

  

   sama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Daniela, 11.06.2014
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: fijalka, Bakchus, Martinecka23, Robin Marnolli, Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí