Nejistota

Nejistota

Anotace: ..

Svou nejistotu utápím v láhvi,
přemýšlím nad něčím, nad čím by druzí jen rukou mávli
Sedím tu ve tmě a hledím do svíčky,
chtěl bych zas s Tebou proplést si malíčky.

Myšlenky na Tebe, jsou denním chlebem,
tak jako přemýšlet nad peklem s nebem.
Náš první polibek mám stále v paměti,
Tvých hebkých rtů, stal jsem se obětí.

V tu chvíli přál jsem si, ať ta noc nekončí,
ať se mé rty, s Tvými už neloučí.
Chtěl bych Ti říct "Mám Tě moc rád",
jen nevím jak to mám všechno teď brát.

Nejsi však sama, a Ty to víš,
přesto jsi řekla "Líbat mě smíš".
Jak to máš ty, vážně to netuším,
mé city k Tobě, jen tak však nezruším.

To mezi námi, je to snad vztah?
Nebo jen zahrálas falešný tah?

V téhle té partii nabídnu pat,
táhneš však střelcem a dáš mi mat...
Autor Eumaios, 12.06.2014
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí