CHCI TĚ

CHCI TĚ

Anotace: Jak LÁSKA a VÁŠEN probouzí TOUHU.

    Když na Tebe se dívám,

    srdce mi buší, slyším city.

 

    Tvoje vlasy krásné,

    oči třpytivé a rty sladké,

    ve mně touhu probouzejí. 

 

    Chci Tě líbat a Tvé tělo zkoumat.

    Něžně se Tě dotýkat,

    znát všechna Tvá tajemství. 

 

    Chci se k Tobě přitisknout,

    a cíti všude Tvou kůži jemnou. 

 

    Tebou být naplněn, tvojí LÁSKOU uspokojen.

    Skutky ti LÁSKU projevit a dál jít,

    a milovat Tě pořád víc a víc. 

 

    Naše těla budou horká a vášen bude v nás.

    LÁSKU si projevíme a nikomu jí nedáme. 

 

    Budeme hořet a milovat se dlouho, 

    a naše těla splynou v jedno. 

 

    Budu vnímat jen Tebe, 

    a říkat ti: MILUJI TĚ. 

Autor DOMCO101, 12.06.2014
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí