Stačilo by...

Stačilo by...

Anotace: .......

Stačilo by najít tajné dveře,
za které by se dalo schovat.
Schovat se,
před okolním světem.

Před světem, tak vyčerpávajícím...

Stačila by chvilka klidu,
na přemýšlení.
Chvilka klidu,
bez lidí...
... a bez starostí...

Stačilo by posunutí času,
do budoucnosti,
co lepší chvíle přinese.
Do budoucnosti,
jež všechnu přítěž odnese.
Autor Koralína, 12.06.2014
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Aiury, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí