Jdi spát

Jdi spát

Anotace: Únava je snovost dravá, čistou mysl neuznává. Nepozornost soustředění, přitom...

Únava je snovost dravá,
čistou mysl neuznává.

Nepozornost soustředění,
přitom radné činit není.

Snadno sebe ošálít,
chyby, škody podnítit.

Proto radši jdi už snít,
mysli čisté nepozbýt.
Autor vojta s, 13.06.2014
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí