=..naproti

=..naproti

Anotace: ..já půjdu..

 

~A já...co já~                                         
~~~~~~~
Půjdu ti můj milý půjdu ti naproti
snad se mi někde láska neztratí
je jako ze zlata a chutná po medu
zapomenout na tě ne,to já nesvedu...

večer se posadím jenom tak do trávy
motýl mi z jetele o tobě vypráví
že jsi sem chodíval jen trhat fialky
a přitom jsi myslel na jiné,na holky.

Takové fialky hned vonět přestaly
a všichni motýli pak jinde přespali
prý někde ve vřesu se balí do křídel
ráno je probudí až letka včel.

A já...co já...
já jenom přemýšlím co asi dál
život mi tvou lásku pro jinou vzal
mně to už nevadí já jsem snad víla
která si jiného jen tak vykouzlila,

ještě si vykouzlím medové pastelky
aby byl každý květ dost sladký pro včelky
bylinám pak dýchnu léčivou moc
ať jste všichni zdraví aspoň do Vánoc...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
co já

Autor Květka Š., 14.06.2014
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, AndreaM, Aiury, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat...pěkný...

21.06.2014 10:40:47 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí