Rybičko zlatá....

Rybičko zlatá....

Anotace: :o)

 

Měla bych tři přání

první je lehce k mání,

udělej mě svou paní,

vlož se do mých dlaní.


Dlaně horké jsou,

prsty cestou jdou,

nezabloudí tmou,

laskání je hrou.


Druhé je prosté...

jak poprvé chovej se po sté

a bude velmi jisté,

nuda vezme za své.


Vyzkoušíme znova,

nové začátky neva,

plníme přání snová,

každý den jiná, nová.


A co za třetí?

Nemáš ponětí?

vymeť z citů smetí,

jen čas bez sebe, letí.

 


Úkol těžký pro tebe:

 

Udělej, ať naše láska nikdy nezebe.....

 

 

Autor Martinecka23, 16.06.2014
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí