Dálky

Dálky

Anotace: Cesta za sny je často obtížná.

Prsty svými tužku uchopím
začínám tyto řádky psát
snad důvody tvé pochopím
a nemusím se kát.

Vždy jsi za svým snem šel
často nevybereme si lehce
na něčem jsi však lpěl
jak to ale sdělit křehce?

Vítr velkých dálek
neustále tě volá
srdce tvé zdolá
nedbaje nových válek.

Mnoho míst na zemi je
kde slyším poslední vytí
jak klubko spletitých nití
jen déšť krev smyje.

Prsty svými tužku uchopím …
Autor kamich, 16.06.2014
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí