Soumrak vs. Svítání

Soumrak vs. Svítání

Anotace: Je to o upírovi,ktarý se zamiloval do smrtelničky a zamřel po té co s ní strávil noc. Písněte jak se vám líbí

Blíží se měsíc,
mizí v něm slunce.
Mračna se stahují
působí trpce.
budíš se nechtěně
ve vlastní hrobce.
Chuť po krvi.
Stesk po lásce.
Proti kříži
bojují bojují v nadsázce.
Všichni se ztratili
tebe se zalekli,
Krev, duši chtějí
uchovat skrýt ve věčném zatracení.

Zahlédls nádheru v peřinách
v podkroví.
vidíš ten starach,
zděšení v očích.
Láska a vzrušení,
úniku není,
celou noc si poznával.
Teď svítání se blíží
tohles nezvládl.
Polsední polibek
v slunci záchvěvu.
Strach z ní nezmizel.
Ty v oknech poničen.
Vyznání tvé poslední
snad v tápání ji ujistí.
Slunce dotek
k smrti blíž.
"Teď už věřit nemusíš."

Ta tvá slova bez významu
"Nechtě k tobě v srdci planu."

Sežehla tě bez výsměchu.
V jejích očích plamen vzteku
mění se teď v neštěstí.
"Miluji tě!!" v jejím vzdechu
ty,ale už neslyšíš.
Autor Lawondy, 27.01.2007
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Blair
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí