Když lžeš sám sobě, lžeš i ostatním!

Když lžeš sám sobě, lžeš i ostatním!

Anotace: V tomto světě není něco v pořádku!

Je to o tom, že každá mince dvě strany má,
tak jako dvěma silami je duše ovlivněná.
Týká se to každého z lidské rasy,
pravda nelítostnost třímá a lži jsou zástěry spásy.

Chce-li člověk s energií pozitivit i negativit hýbat,
musí sobě postavit se, musí v sobě začít hledat.
Člověk v tom případě musí přísnost k sobě držet,
snahu s pílí velkou vytvořit a vytrvale vydržet.

Svět dnešní doby je přesycen samou lží,
když zapnu televizi nebo čtu noviny... Kolik z vás jim věří?
A tak, když tyto lži neustále jako pravdu přijímáte,
s láskou pak i v sobě samých je dál rozdáváte.

Tak samo je to s politikou a nebo s válkami,
cožpak si myslíte, že víte, co o válkách je pravdami?
Lež, to v dnešním světě největším hybatelem síla,
smutné, že i kde o Bohu se praví je tato lživá síla.

Tato covilizace vytvořila věkem dlouhým na lži program,
choroba to myšlení a pocit pravdy jím byl stornován.
Už od dětství do nás strkají jen samé lži,
nedivím se, když tomuto textu lidé nevěří.

Každá mince však dvě strany má,
tak i tyto verše čeká odsouzení i podpora.
To universální zákon o dvou polaritách všeho stvoření,
a tento zákon ve vesmíru se nikdy nezmění!

Tak přestaňte si už lhát a pravdu hledejte,
koukejte svým srdcem, bránu k pravdě tak najdete.
Netuším jak to s tímto světem bude dál,
jsem tím, co celosvětovou revoluci by bral!
Autor RešHeNúnHe, 27.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí