Slečno...

Slečno...

Anotace: ...

A vy jste slečno kdo?
Já sem ta která vás opouští…
Jsem ta která vám dává naději do dalších dní
Aby ji pak zadupala do země
Jsem ta které je postel malá
Proto si do ní tahá další lidi
Ta která si čte barevné nápisy na billboardech
Aby si jima zaplnila černobílej život
Ta která tlumí hlas
V přeplněným autobuse
A dětem šeptá polopravdy
Místo pohádky
Ale slečno…?
Jsem ta která hraje na forbíně
Aby se schovala
Ta která přísahá na smrt
Mrtvé babičky
Ta co kouří jen příležitostně
Ta co tančí na dlaždicích bosá
Aby ji pak někdo zahřál nohy
Ta co nevěří v Boha
Ale vidí Krista na stěně
Pane…jsem ta co vás opouští
Ještě před tím než jste ji poznal…
Autor El1s, 27.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká básenka ...dotkla se mě dík za ni :-)

27.01.2007 23:33:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí