jen tak

jen tak

Anotace: zábavný život

Vzpomínám jak jsem se jednou
ukrutně spařil
řezal jsem víno rumunskem
ten večer se zdařil.
Škopky do sebe lil
a nějakej dobrák mi dal trávu
takovej hukot jsem nezažil
a poklesl jsem v mravu.
Snad už jsem si asi neměl
šlehnout tu pružinu
napadají mě šílený věci,
co už, asi se pominu.
Vidím ježka
co hraje na kytaru s jablkem na zádech
okoun co cpe si do šlukovky
určitě mokrej mech.
A nad tím vším hraje hudba
a tisíce barev a světel
to je asi to LSD juchů,
ale na to nebudu brát zřetel.
Za rohem tančí papoušek s prasetem
asi polku
někdo mi ukradl nohy,
jak teď půjdu hledat tu holku.
Měla ve vlasech čtyři větrníky
a jinak celá nahá
když jí ale říkám,
pojď se mnou , tak trochu váhá.
Tak tady sedím,
nemám nohy a smích mě dojímá
úžasnej večírek co nikdy nekončí,
krásnej nádech má.

Jeník.
Autor Jeník, 25.06.2014
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, jitoush, zelená víla, Jort, AndreaM, Hraběnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Dobrý,ale zkoušet to nebudu.../smích/.Ji.

25.06.2014 15:54:58 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí