Výcházka

Výcházka

Anotace: vycházka

(Na písně motiv: Hate street dialof – Sixto Rodriguéz)

Ranní slunce vychází
Cestovní odznak připínám
Nové myšlenky přichází
Na tůru se přece dám

V listnatých alejích pookřívám
Ranní rosou se prodírám
Světlo slunce nevidím
Svoji duši probudím

Na cestě jsem sám
Do společnosti nepatřím
Zavřel jsem svůj krám
Nezávratně vás opouštím

Lahodně cestou proplouvám
Užívám si se sebou sám
Pojídám čerstvé ovoce
Vzpomínám na své promoce

Poskočím si radostí
Utíkám bez starostí
Před očima své lásky mám
Chvilek naděje si užívám

Večerní slunce zapadá
Padá na mě únava
Procházím se sem a tam
Dech sotva popadám

Vzpomínky jsou velké břímě
Další krok neděsí mě
Kéž bych tehdy neměl strach
Teď už nemůžu přes tvůj práh


Obracím se hlavou vzhůru
Oblaka rozháním
Pod nohama ztrácím půdu
Minulost mě dohání




Energie z těla odchází
Věčný klid přichází
Odpovědnosti se nezříkám
Vybral jsem si to sám
Autor Totti10, 27.06.2014
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí