Polocesty

Polocesty

Anotace: ...

Už to bude dvanáct hodin
- bude to lež -
hra a vítěz byl
poražen

o pár kroků dál

úspěch je
na oko
a v hrsti se sevře samota
vstanou nedostupná slova
kde bys našel
odpovědi

zavřely cesty

a která byla správná
pro tebe
na začátku jen dost
bolela
Autor Aaliyan, 01.07.2014
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: PangurBaan, Isquieasuus, Aiury, Jort, Amonasr, AndreaM, Pamína, jitoush, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí