Prokletá rána

Prokletá rána

Anotace: Naprosto obyčejný denní cyklus

Rozlétni se kolem
nadechni se vzduchu
napínej bránici
pod nohama nemáš zem
utekl jsi tomu ruchu
a překonal hranici

slyšíš ptačí zpěv
anebo je to řev
nenacházíš rozdíl
a má na tom podíl
že probral jsi se na zemi
svou přítomností raněný

nechceš vstát
a přesto musíš
chceš radši spát
realitou se dusíš
radši pořád snít
než na zemi bdít

už nastala hodina
vítá tě celá rodina
rozluč se světem vysněným
po něm nezbyl ani prach a dým
večer si jistě najdeš nový
o který tě ráno připraví
Autor lexus, 01.07.2014
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí