Láska a sázka

Láska a sázka

Anotace: Láska a sázka

Láska a sázka

 

Láska a sázka, jaký je v tom rozdíl?

Téměř žádný, sázka na lásce má podíl.

Na lásku se snadno sází,

avšak to nás vede do nesnází.

Do nesnází, ale i do světa krásy ,

do neštěstí a také spásy.

Láska a sázka? Jdou bok po boku.

Na lásku každý sází, i ty, ty cvoku.

Láska a sázka, s obojím je kříž.

Vedou nás od sebe a vedou nás k sobě blíž.

Láska bez sázky nemůže přec být.

Protože pokud na ní nevsadíš, nemůžeš sní být.

Autor glumik.24, 01.07.2014
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí