Proč milujeme

Proč milujeme

Anotace: ...tóny srdce...

Ve změti klasů
poddajná, ničivá lajna kokainu
čaj zázvoru
rtů sladkých
bílá peřina
ukrutný stisk zubů
rudá
chechtající se hlubina
retuše růží
srdcí tónů uprostřed klasů
vtiskne ti pod kůži
proč se
milujeme...
Autor Rýmař Frantina, 01.07.2014
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí