Pro radost

Pro radost

Anotace: pro radost

Tak skládám báseň pro tebe,
A nic nenapadá,
Koukám při tom na nebe,
Koukám jak to tam venku vypadá.

Máš krásný usměv,
Krásné oči,
Je to pro tebe chvalozpěv,
Uprostřed týhle noci...

Jsi moc hezká,
usměvavá a milá,
už se mi po tobě i stýská,
jsi jako lesní,pohádková víla.

A tak ti přeju dobrou noc,
A sladké sny,
Chtěl bych ti teď moc,
Do ouška zašeptat sladce spi :-*
Autor Kamen s.r.o., 28.01.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí