Prokopat se ven

Prokopat se ven

Anotace: .

ty už se mnou nemluvíš a já už nemluvím s tebou
mihotáme se jako popelavé papírky nad ohněm
a pomalu ale jistě dohoříváme
pak ten prach
v který jsme skončili
už nemůže ovládnout strach
který jsme prožili
odfoukne nás to daleko od sebe
a bude to nejspíš to
co jsme oba ne chtěli
ale nutně potřebovali
každý jednou musí být sám
je to zákon soužití
a ty to víš
jako já to vím
jednou se rozejdeme
abychom se slavnostně sešli
jenže co když už to pak nebude to pravé
ořechové
budeme dělat
že je?
nebo zase utečeme
rád bych znal pravdu už dnes
i když vím
že budoucnost ještě nebyla napsaná
když se na mě na chvíli nedíváš
neexistuju
a když já tě nevidím
šílím a umírám
v mé hlavě jsem vězněn pro hříchy minulosti
katapultovaly mě do podzemí
z kterého se špatně utíká
nejsou východy
musíš se prokopat ven
Autor CoT, 02.07.2014
Přečteno 402x
Tipy 28
Poslední tipující: bogen, Koralína, Sarah, fijalka, nebech, jitoush, Jan Voralberg, Radhuza, Aida, maliska, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi jako gravitace
jestli mužskej může bejt gravidní dobrodruh
tak ty jsi zvláštní druh
něco jako vesmír plnej čar
popel z budoucích sazí
mihotáme prostorem
asi nazí a nevážem se na sebe
a stejně je občas hezký se vracet
a proušovat zákony o zachování jemný hmoty
propadat panice že se nepotřebujeme
my se totiž milujem
pro slavnostní nalezení
jeden
a druhá...ne neprokopávám se
já se prokoušu...

02.07.2014 22:25:04 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí