Odpověď básníkovi II

Odpověď básníkovi II

Anotace: Konečná

Ukápla Ti slina,
doktore,
vím to..
zahlédl jsem ji..
a neboj se!
že zase píši,
je to k našemu tématu poslední...
(Zatím.)

(ty snad strach jsi
měl z prvního dojmu?)

Stařečku,
však to je právě to ošidné,
já v kraťasích a s tričkem se Žižkou,
v ruce k tomu knihu,
kašlal - jsem já na dojem....


a Tvůj dojem k mé osobě ten na mě, vytvořil jsi v básni,
své.
Na to nepotřebuješ boty do špice - ty šašku,

tak neboj se!

Kdysi ses o věku vyprázdnil pod jednou mou básní (nepamatuješ?)
'staří jsme tak - na kolik se cítíme'
ty jsi tedy dvacetiletý chlap, tak co si
stěžuješ excelence na to, že vypadáš
mlád? a já nezmiňuji v dílu?

Dobře..

s ohledem na Tvoji starou duši (?)
vypadá mladě Tvoje tělesná schránka

teď čekám pochvalu...

Však pane!
Oba víme... že nepíšeme v agresi ale jen
tak pro legraci,
přeci

na to nezapomínej...

Příště snad po vzoru metody s Holanem si přečteš jiné knihy co Ti doporučím a začneš vdechovat cigaretový kouř do plic.


Jak jsem řek..
Tohle je poslední,
pro pár dní,
ale až se podaří, (jestli)
nám další setkání,
čekám nával básní,

Tak zas jindy - Doktore
Autor Kubský P., 07.07.2014
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: AndreaM, Pamína, Amonasr, ardzuna
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět jsi mne pobavil, stejně jako Amonasr :) Jste skvělí, oba dva :) Smekám...

07.07.2014 16:59:31 | AndreaM

Děkujeme :-)

07.07.2014 20:22:50 | Kubský P.

Věř Petře
že směju se
i když tak trošku
(či možná víc)
jsi mi nasadil
psí hlavu

V umění neplatí však
žádné tabu
tak ani já
nezkazím fór
a jako Ty
všem pro zábavu
odpověď napíšu Ti
SVOU
sic znovu s šibalským úsměvem
ale VAROVNOU!

07.07.2014 08:27:06 | Amonasr

Není to už hluboké soukromí????? :o)))

07.07.2014 07:19:57 | ardzuna

Píši jen o tom jak jsem dojal Amonasra svým psaním a jeho stářím :-)

07.07.2014 20:22:20 | Kubský P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí