Homous

Homous

Anotace: Jestli se vám udělá špatně, je to v pořádku

Žer mi nohu bez zábrany

i když jsem už přivázaný.

Na tom světem mým,

o kterém bych už nechtěl snít.

Krásná holka v hnoji stojí,

Kdo s ní asi odejde?

Kombajn na ni v garáži,

stále nějak doráží.

Je to asi všechno v loji,

že ji asi přejede.

Jsem já zase v rozmaru,

že se mi jen nechce spát.

Vstáváním se přehoupnulo,

že se mi chce věčně

 

Autor jyardak, 09.07.2014
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí