Babicko

Babicko

Anotace: nevim, jestli se da basen popsat, kazdy kdo si ji precte, bude mit jine pocity, vzpominky atd. a to podle me je hlavni zamer basne,mit nejakou skryty vyznam jen pro sveho ctenare.

Babičko

Smutkem a bolestí srdce hoří,
Kde pramínek, co žár ten zvlaží.
Marně k nebi k Tobě vzhlíží.

Konečky prstů hladím jemnou růži,
Na bílém papíru, podťatou černou tuší.

Tam stojí vpředu, všech vzdálený osud.
Člověk není tím, Čím byl dosud.

Z tvých úst, již nevyjde hláska,
Co zbylo mi, je Tvá horoucí láska.
Ta vrátí mi vzpomínky, doteky, pohledy,
Vždyť osudy všech lidí, jsou tak úzce spojeny.
Autor vooraltijd, 09.07.2014
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí