Rozchod

Rozchod

Anotace: Přistřihnutá křídla pevnou rukou dosazená vláda mocí smutnou Odhalené jizvy...

Přistřihnutá křídla
pevnou rukou
dosazená vláda
mocí smutnou

Odhalené jizvy
zbytky štěstí
Zborcené sny
Zkázu věští

Ty jsi můj přítel
Ne můj pán
Takhle nebudeš milován

Cirkusová drama
Důvěry ztráta
popletená hlava
Něha zanedbána

Dobita odbojem
Temnotou skryta
Nervovým závojem
Zápalky škrtá

Ty jsi můj přítel
Ne můj pán
Takhle nebudeš milován

Všechno má své krajní meze
Něco už člověk neunese
Beze strachu ze vzdorovitosti
zříká se své minulosti

To nedokáže každá
Je to ctnost
vyhlížeje ji čeká
Budoucnost
Autor Totti10, 10.07.2014
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí