Slušné chování

Slušné chování

Anotace: se slušností to dotáhneme daleko, nebo ne? Co ty na vysokých postech?

 

 

Hledej jehlu v kupce sena,

až ji najdeš, budeš sketa.

Sežerou tě za živa.

Naši milí vládnou stroze,

budeš se cítit tak uboze.

Na slušnost se musí jinak

a být třeba na odchodu.

Milí pane co si dáte?

Děkuji, jsem na odchodu. 

Autor jyardak, 11.07.2014
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Pamína, Akrij8, Hadrák, Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí