Mlhavá vzpomínka

Mlhavá vzpomínka

Anotace: ...

   Mlhavá vzpomínka

   na život prastarý

   otvírá zákoutí

   dávného hledání.

 

   Smetiště příběhů

   ukrývá tajemství,

   o Tobě, 

   v tiché přítomnosti.

 

   Srdce tluče

   hlasitěji než dříve,

   chce být slyšet,

   nejprve - utiš se.

 

   Hledám ztracené

   nebe - Tebe

   za hranicí sebe.

  

 

Autor Daniela, 12.07.2014
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno nebo nic?Všechno...bez hranic!

12.07.2014 22:47:04 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí