88 - Objevy pláství

88 - Objevy pláství

Anotace: Finální záblesk před půlnocí je víc než kosmická orgiastická hlíva satanské a dračí onanie nad lidstvem a jeho ubohou tvůrčí manifestací solární soustavy, pár nových veršíků z dodatečné slovní alchemie, jdoucí k procesům pilujícím nová úvahová skupenství.

Jen nečekané zrcadlilo hrot exkluze
Další mohla být jen vychrstnutá načrtnutá
Prohozená v letu nastíněná z povzdálí
a přesto neřestně a nevýslovně něhykrásná

...

A právě k těm pramenům se ubíral
K pramenům zlomků idei
jež přečká vrchol
pohlazení dechu

...

Již více neskonalé se obracelo vniveč
a přesto mnohé bohaté vrstvilo sítě
přiléhavé a propnuté k nohám
u nichž se zrodila Ona

...

Symfonie žijící vnitřním životem
Minorická klec na všechny noty
zapsané v partituře
pro kterou svět zaspal
udusán krásou a tempem ladných kvint

...
Autor Happyyz, 16.07.2014
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí