=Rachot motoráků

=Rachot motoráků

Anotace: ..a ptáci ráno štěbetají.

~Štěbetání~ 

~~~~~~~~
Ráno mě probouzí
štěbetání ptáků
a z blízké tratě
rachot motoráků
a taky listí
co na stromech si šustí
a když mi řekneš
„jsi mé štěstí“.


Někdy mi doneseš
do postele snídani
a ještě jednu růži
co držíš ve dlani
otevřeš okno
pozveš slunce dál
já nevím proč se mi
takový sen zdál.

 

V koupelně mě sprcha
vzbudí docela
ne že bych s tebou
už být nechtěla
jen o tobě snít
už nemá žádnou cenu
ty sis našel dávno
/nebo ona tebe/
v černém ženu.


Ale mě dál budí
to štěbetání ptáků
a houkání a rachot
různých vlaků
jen slunce si pozvu
sama do pokoje
ať jako kdysi ty,
mě lásko hřeje.

 

I když to slunce
mraky zakrývají
a všechno snad
živou vodou polévají
z trávy a květů
déšť smyje prach
v parku v lese
ve všech zahradách.

 

A ptáci pořád ráno štěbetají
tím štěbetáním slunce
přivolají…

~~~~~~~~~


na stromě

Autor Květka Š., 17.07.2014
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, terezkys, Rozina, Pamína, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...to se mo fakt líbí...:-))

26.07.2014 16:32:22 | Linzerka

až mě tak trochu zabolela...je krásná:)

17.07.2014 18:46:21 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí