Lásko, nevím co mi naznačuješ

Lásko, nevím co mi naznačuješ

Anotace: <p>L&aacute;sko, nev&iacute;m co mi naznačuje&scaron;,</p> <p>&nbsp;</p>...

Lásko, nevím co mi naznačuješ,

 

Lásko,já  nevím co mi naznačuješ,

ale vidím v čem ty žiješ.

Nejsi šťastná a to mě mrzí,

oči mám z toho plné slzí.

Avšak ty musíš se rozhodnout.

Nechat jednoho z nás dál plout.

 

Chtěl bych jen tvé štěstí a oči plné lesku.

A né jen prázdné a plné stesku.

Já cítím, že jsi semnou klidná a šťastná,

a tím jsi pro mě velmi vzácná.

Avšak takto nelze dále žít,

Láska, to je věc příliš  vratká,

jednoho milovat a s druhým být.

 

Já lásku k životu potřebuji.

Teď však tápu a na lodi lásky, sám pluji.

Ta samota mne už ubíjí,

prosím vyslov se ať čekání mě nezabíjí.

 

Já na tebe stále čekám a nevím jestli je to správné,

nechci aby to holky odnášely, je to velmi zrádné.

Holky naše jsou totiž pro mě vším,

a nad jejich štěstím tajně bdím.

 

Věnováno I.M.

Autor glumik.24, 17.07.2014
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Láska, to je věc příliš vratká,
jednoho milovat a s druhým být." Tak tohle bohužel znám, ale i bohudík, něco mi to i dalo :)

18.07.2014 15:43:42 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí