Na brdských stráních

Na brdských stráních

Anotace: ...

Přijdu Ti naproti, až třešním narostou první červánky,
bosíma nohama květnové zahrádce vyzpívám první tóny jara.

Přijdu Ti naproti, až Tvé kaštanové vlasy provoní polední paprsky uplakaných brdských strání.

Přijdu Ti naproti k naší lípě (pradávné porodní bábě)
s náručí vzpomínek na první doteky na oddenku noci.

Přijdu Ti naproti jako laně, co chodívají šeptat ke skořické studánce o dálkách,

... co milencům trhá srdce.
Autor MaPi, 19.07.2014
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, jitoush, Rozina, Jort, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na těch stráních je zvláštně bolavo...

19.07.2014 13:51:08 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí