Naděje

Naděje

Anotace: Co je naděje?Nwm, ale tohle je pěkná blbost, tak se bavte:-)

Naděje je jako pohon života,
naděje je jako plíce člověka.
Rodí se s hrou či láskou,
je pro nás jedinou sázkou.
Umírá jako poslední,
po ní přichází už jen zklamání.
Pokud je naděje není co řešit,
ale když odejde,nastane průšvih.
Ona je jediné,co občas zbývá,
ačkoliv brečíte, ona vám zpívá.
Nikdy se nevzdáv, naději neztrácej,
neopouštěj neklamej, víra je přítel horlivej.
Autor Eawerka, 28.01.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí