Monument

Monument

Anotace: ...

Na obyčejném spáleništi
vyrostla obří socha.
Rostla z nebe rovnou dolů.
Jako potápěč vodních mravů.
Těch co kráčí s duchy.

Země ještě chladná,
půvabná na svém konci.
Přidělila místo,
aby všichni kolemjdoucí,
nechali po sobě čisto..

Mě se neptali, když říkali,
slova kvetoucí na římsách.
Snad velikost kryli,
nebo své city upevnily.

Ta socha, ten monument.
Příliš skromný argument.
Toho času v plném snění.
Výtvor k zaopatření.
Autor w3s, 20.07.2014
Přečteno 295x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí