In memory of

In memory of

S tebou chci řešit malichernosti
Skákat do listí
Pít studenou kávu a horkými konci cigaret pálit mrakům krajky na polštářích

Všechny moje kurvy zalezly se smutnou tváří se svítáním do bytů
Odkud sepisují své paměti
I ódu na krásu
Kterou ztratily nad ránem v ulicích
Jako slunečnice okradené o okvětní lístky

Všichni máme svá malá tajemství pod zavřenými víčky
Která se dostávají ven spolu se slzami
V teplém podvečerním soumraku
Kdy se stíny prodlužují a začínají pršet slova i smutek

Tisíce hvězdných let od tvého náručí dávají inkoustová klišé pod kůží smysl
Ve vzduchoprázdnu dává smysl i boření horizontů prázdnými sliby

Pochytala jsem své démony do krabičky od parfému
Poslala je spolu s přáním pevného zdraví do světa
Stejně jako tebe
Autor její alter ego, 20.07.2014
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: Loveless, bezprizorně, Pamína, Jort, Luky-33, jitoush, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to se mi velmi líbí...velmi působivé...věc k oddávání se myšlenkám...to si přidám do oblíbených...

21.07.2014 09:32:49 | Jort

...všichni máme svá malá tajemství pod zavřenými víčky
která se dostávají ven spolu se slzami......to podepisuji....jinak líbí.Ji.

20.07.2014 21:18:37 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí