Ztracený klíč k srdci

Ztracený klíč k srdci

Anotace: ---

Ztracený klíč
k srdci
asi dávno
někde rezne.

Odhodil se daleko
rezne(pomalu)
je z něho
pouhý kýč.

Zámek, kterým
se otevíral
zamčený zůstává.

Možná čeká
na nový
bez rezu
bez koroze
který ho otevře.

Avšak zatím
je raději
zamčený
neustálým
odmykáním
zamykáním

znavený!
Autor Rozina, 21.07.2014
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Pamína, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí