Promarněná

Promarněná

Anotace: ...

Kolik pravdy jsem vyměnil za Jižní kříž,
na zrnkách kávy obeplul svět,
vyzpíval píseň života a zůstal slepý.

Prázdná jsou těla v postelích z pavučin,
vzpomínky bez slz na padlé duše,
vypité do dna.

Vyzáblí jak ospalá pravda,
hledal jsem barvy pro nebe.

A rozměnil je na drobné,
za život v hedvábí,
za slova bez jizev,
za těla bez radosti.
Autor MaPi, 23.07.2014
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozina, jitoush, Kett, Pamína, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí