Když.....

Když.....

Anotace: takovej malej kolotoč :)) pro radost ;)

Usměj se na mě a já budu šťastná,
když jsem šťastná,jsem i krásná,
když jsem krásná,tak se ti líbím,
když se ti líbím,pak něco ti slíbím.
Když ti něco slíbím,tak mi říkáš květinko,
když mi říkáš květinko,
myslíš tím-usměj se na mě malinko.
Když já se usměju,tak ti povím:Usměj se taky,
ať můžu být šťastná,
když jsem šťastná,jsem pak krásná...
Autor Gagulii, 04.03.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí