Na půl s Tebou

Na půl s Tebou

Anotace: ...

S tebou jsem

šťastná,

jen na půl,

druhá polovina

v koutě,

zalévá koberec

slzami.            Je tichá,

                     přehlušíš ji

                     jediným nádechem,

                     ukrývám ji

                     před tebou,

                     zevnitř mě

                     ničí.                       Nejsem ničím než

                                                 hrou stínů

                                                 s tebou v patách,

                                                 jen na půl veselá, 

                                                 možná víc

                                                 nešťastná.

 

Plakat smím jen potichu...

s Tebou.

Autor Daniela, 24.07.2014
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, jitoush, básněnka, Jort, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....a proč?....proč pláčeš?.....Ji.

24.07.2014 18:34:17 | jitoush

to jen duše volá po vyslyšení.. :)

25.07.2014 21:37:43 | Daniela

...plakat je úlevné.....tak ať je duše vyslyšena....Ji.

25.07.2014 21:43:02 | jitoush

neplač vůbec...

24.07.2014 17:33:44 | básněnka

Přijde mi to něco napůl mezi královnou koloběžkou a šíleně smutnou princeznou

24.07.2014 12:52:04 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí