Za pozdních večerů

Za pozdních večerů

Anotace: ...

Na protější stráni se schází za pozdních večerů mlha s červánky.

Stydívám se, když na ně žárlím,
když křídla kradu andělům.

(Našel jsem ve staré maštaly místo,
kde nikdo nehlídá, kde křídla přes noc mívávají).

Na stará ramena ušláplá lží a přetvářkou, je nandavám
a letím za mlhou, vykoupat se krví červánků
a usnout v zapomnění.

Kéž by se křivdy smívaly a pravda vítězila.

Na protější stráni se schází za pozdních večerů mlha s červánky.
Autor MaPi, 27.07.2014
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Hraběnka, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"koupat se v krvi červánků"... používáš krásný obraty :)moc se mi líbí!

31.07.2014 23:51:23 | Hraběnka

moc děkuji ...

01.08.2014 10:17:58 | MaPi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí