0002

0002

Anotace: ...






a já jsem šťastná jen když jsem nešťastná
a když se mi nic nedaří
skáču blahem
a ty mi k tomu musíš mít co říct
protože láska je jenom kurva a já jsem tak šťastná
když mě ničíš jsem šťastná když mě nechceš
jsem prázdná doplňuji se slogany z mekáče
a hudbou z fesťáků

a poslouchám jen smutné písničky
dívám se jen na černobílé filmy
dej mi co proto chci vědět že mě nechceš
chci vidět jak mě stahuješ ke dnu
a já se topím v ubohé lásce
k lidem kterýma už nejsme se nikdo neotáčí
já tě opravdu hrozně miluju
dej mi klíče od auta chci se zabít skokem z útesu

můžeš mi utrhnout růži a požádat mě o ruku?







a já jsem šťastný jen když se svět nedívá
maluju si pod okny barevné kytičky
prší a já vůbec nedýchám
jsem
a přesto jsem podle všeho nikdy nebyl
jsem zelený ve světě černých a tak
zelená je teď nová černá
pohybuji se v čase pouze kupředu
nebo je to jen klam
jsem šťastný protože se neohlížím
a dopředu se vůbec nedívám
Autor CoT, 29.07.2014
Přečteno 366x
Tipy 18
Poslední tipující: Loveless, nebech, Sarah, její alter ego, jitoush, hanele m., Johny Owlet, Admen, Jort, Gabriela Green, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně dobrých vět..díky)

31.07.2014 23:55:30 | Loveless

No , posledné dvojveršie, to znie ako celkom sľubný návod na spokojnosť

30.07.2014 21:43:55 | gallatea

....a děláš dobře.....Ji.

29.07.2014 22:24:19 | jitoush

nevím, proč ti to sem píšu, ale už to teda napíšu: jestliže osoba ve znameni Blíženců trpí rozdvojením osobnosti, má čtyři "já"?

29.07.2014 19:33:05 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí