Mokro

Mokro

Anotace: Taky vás občas štve když máte volno v práci a kvůli dešti musíte být celý den doma??

Z okna koukám se ven
a dneska tam prší..
Jak krásný byl by to den
jen kdyby byl sušší.
##
kdyby nebylo té mokré chyby.
Venku běhal bych jak čokl.
Dělal bych to co se mi líbí..
Jen kdybych nebyl tak zmokl..
##
na lávce chlapík byl.
I přez to že voda z nebe se vrací
Předchvílí ještě pil..
Ale právě teďka zvrací.
##
voda kupí se na okně.
Já koukám jak poklidně stéká..
Na čaj voda vaří se na plotně..
A kdesi venku..pes zběsile štěká..
##
venku je ponuro
´mokro a chladno.
Nejhorší snad už nás minulo..
To množství vody.. Z hůry..sand nám už spadlo..
##
Autor MorbidBad, 30.07.2014
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí