Magnesia

Magnesia

Anotace: Taková jedna soutěžní

Tam v Čechách, Slavkovský je les,
rostou tam bylinky i voňavý vřes.
Příroda je tu jak duše čistá,
tím jsem si více než jistá.

 

Protéká bohatými horninamy pramen,
jeho chutí je hned každý zmámen.
Minerálka Magnesia má mnoho podob,
je s příchutí malin, manga i jahod.

 

Obsahuje přírodní hořčík,
už i já jsem její milovník.
Je v ní důležitý prvek života,
pijte ji vždyť je to dobrota.

Autor majdik 2, 30.07.2014
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Magnesii mám rád a ten kraj neznám, tak díky za popis :D

30.07.2014 20:44:34 | SmallGeorge

Není za co rádo se stalo :)

30.07.2014 20:54:12 | majdik 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí