Druhá tvář

Druhá tvář

Anotace: Všechno má svou druhou tvář

Během dne být vychovanou dámu
a v noci se potloukat po barech.
Sice se on k tobě chová nehezky
však podrží tě a pomůže ti
v těžké chvíli.

Ve škole jsem chvějící se kopretina
doma jak vášnivá růže
schopna svádět.
Je tvrdá a navenek psychicky silná
však brečí u smutných básní.

Ve skupině je velkým lvem
ale jakmile je odříznuta od smečky
stane se z ní malinké slabé kůzle.
Líbá každého
ale je ženou jednoho muže.
Autor Laven De Brig, 31.07.2014
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí