Vedro tak hlučný

Vedro tak hlučný

Anotace: ...

Vedro tak hlučný
že neslyšíš odkapávat vlastní myšlenky
beztak ocejchovaný nedostatečností
Tenhle tejden bloudíme pouští
šelmu v nadhlavníku Ahasvera za patama
Vize nebo šílení dobrovolnejch poustevníků
Autor Fish, 04.08.2014
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Akrij8, Luky-33, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dyť dneska celej den lilo.

04.08.2014 18:05:55 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí