Polibek

Polibek

Anotace: co přinese déšť....

Po včerejšku silné bouře,
dnes je opět deštivo.
S kamarádem utíkáme
pod košatý strom
se schovat.

Mokré vlasy i oblečení.
To mi už jedno je.
K němu jsem se naklonila
a zlehka rty jsem se jeho
rtů dotkla.

Sametový chvějivý polibek
Autor Laven De Brig, 04.08.2014
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí